1591318861506

Никодимов: Трябва да разкарат някои некадърници

Славният халф и старши треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов стана поредната легенда с коментар след вчерашния финал за Sesame Купа на България, спечелен от Левски с 1:0. Паро се изказа против наставника Алън Пардю и определи някои футболисти от селекцията на ЦСКА – София като „некадърници“,предава източник на  Sportarena.bg

„С тези тромави полузащитници какво може да направиш? Те бягат бързо колкото мен, а аз гоня 80 години вече. Димитър Якимов като тръгнеше минаваше по четирима-петима от съперника и правеше голове, или извеждаше играч на празна врата. Трябва да ги разкарат някои некадърници. Ако трябва да изстрадат привържениците още две-три години колебливи игри, но да си стегнем школата.

Като го гледам Пардю, начело на ЦСКА нищо не направи. Играта ни е кошмарна – бавна. Левски играха по-нападателно, много по-свежо. Не че кой знае какво са направили в мача, но бяха по-организираният отбор. Вярно, че малко случайно вкараха, там си е виновен и този Лам – искаше да се направи на голям футболист, но не стана работата“, заяви Никодимов пред „Топспорт“.

 

Leave a reply