hasan salihamidzhich nagelsman naprezhenie

Напрежение в Байерн – треньор и спортен директор влизат в спор

Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман и спортният директор на клуба Хасан Салихамиджич имат все по-обтегнати отношения. Според Билд спорът е възникнал заради трансферната политика на клуба. Младият специалист е разочарован от нежеланието на Байерн да вземе нови попълнения в клуба.

Нито Нико Шлотербек, който премина в Дортмунд, нито Денис Закария, който премина в Ювентус, нито Амин Адли, който замина за Леверкузен напуснаха по желание на Нагелсман, което покачи напрежението между треньор и директор.

Нагелсман наскоро публично призова клуба да му позволи да вземе нови играчи, търсейки един или двама халфове и един центране защитник, тъй като Никлас Зюле ще напусне.

Билд обаче твърди, че ръцете на Салихамиджич са „вързани“, защото надзорният съвет на Байерн е одобрил малък бюджет за трансфери.

Бившият халф разкритикува треньора, че упорито се придържа към идеите си, въпреки че отборът не харесва системата на игра, която той предпочита.

Преди повече от година Салихамиджич се скарва с бившия треньор Ханси Флик за трансферната политика и изглежда историята се повтаря с Нагелсман.

Leave a reply