Модели на Playboy, актриса, ринг момиче на UFC и други красавици: Сексуалните завоевания на Неймар

Звездата на ПСЖ Неймар не е просто един от най-великите футболисти на нашето време, но и изявен плейбой. Така да се каже, той харесва жените (много жени), но и те му отвръщат със същото.

29-годишният бразилец и неговият отбор ще имат тежката задача да обръщат резултата в двубоя от полуфиналите на Шампионската лига срещу Манчестър Сити. ПСЖ загуби първия мач на “Парк де Пренс” с 1:2, като на свой ред допусна обрат, след като водеше с 1:0 на почивката.

Неймар е сред най-скъпо платените футболисти на планетата, както и най-скъпият играч в историята, след като ПСЖ плати 222 милиона евро за него на Барселона през 2017 година. Извън терена “акциите” на бразилеца също се котират доста добре.

Нападателят е имал не една и две връзки през живота си, като в по-голямата си част те са със световно известни моделки. Но сред тях има актриса, ринг момиче на UFC и още доста красавици.

Каролина Дантас

Първото гадже на Неймар. Двамата се срещат още когато бразилецът е изгряваща звезда в Сантос. Романсът им продължава само година, но двамата имат син – Дави, който на 13 август ще навърши 10. Двамата с Каролина са в добри отношения и Неймар участва дейно в отглеждането на момчето.

Барбара Еванс

Leave a reply