manuel lokateli

Мануел Локатели иска в Ювентус, призна директор на Сасуоло

Изпълнителният директор на Сасуоло Джовани Карневали потвърди, че Мануел Локатели иска да заиграе в Ювентус въпреки офертите от Арсенал и друг английски отбор.

Той подчерта, че поставя краен срок до 8 август, в противен случай халфът ще остане в сегашния си клуб.

От известно време е ясно, че италианският полузащитник се интересува само от преминаване при “старата госпожа”, отказвайки се от далеч по-изгодната оферта на Арсенал.

“Локатели иска да се присъедини към Ювентус. Клубът обаче трябва да постигне споразумение с нас. Ще видим дали има подходящи условия за това, но в противен случай той ще остане при нас. Утре ще разговаряме с Юве“, заяви Карневали пред Sky Sport Italia

“Локатели има предложения и от Арсенал и още един английски клуб, който вече се включи в надпреварата, така че трябва да вземе решение, или, разбира се, може да остане при нас”, добави още той.

Последната оферта на “бианконерите” беше за двугодишен наем със задължителна опция за откупуване за 30 млн. евро плюс бонуси, но то беше отхвърлено.

Сасуоло иска поне 40 млн. евро, за да се раздели с 23-годишния играч, особено след като Арсенал вече предложи много повече – 40 млн. евро плюс допълнителни 5 млн. евро под формата на бонуси.

Leave a reply