клоп ливърпул

Мане се разсърди на Клоп, германецът обясни причината

Садио Мане се разсърди на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп след края на мача с Манчестър Юнайтед, който „мърсисайдци“ спечелиха с 4:2. Малко след последния съдийски сигнал германецът подаде ръка на сенегалския нападател, който обаче го подмина.

Клоп обясни причината за реакцията на Мане, като допълни, че между двамата няма никакви проблеми.

„Нямаме никакви проблеми. На вчерашната тренировка доста късно реших да вкарам в титулярния състав Диого Жота. Обичайно, аз обяснявам нещата, но този път нямах време. Всичко е наред. Промених решението си доста късно. Момчетата са свикнали да обяснявам всичко, но този път нямах време. Нищо повече, всичко е ок“.

„Отличен мач, хубава и напрегната игра, такива трябва да бъдат дербитата. Това е първата ми победа на „Олд Трафорд“, която дойде в най-подходящия момент. Тази победа ни беше необходима и ние си я заслужихме. Реагирахме добре на допуснатия гол. През първите 15 минути не играхме добре, но след това контролирахме мача и действахме така, както искахме. Те не успяваха да доставят топката до Бруно Фернандеш и ние стъпка по стъпка взехме нещата под свой контрол. При 3:2 ни беше некомфортно, но след това успяхме да отбележим четвърти гол“, обясни Клопо.

Leave a reply