369 229 bob arym

Легендарен промоутър: Усик отново ще изнесе лекция на Джошуа

90-годишният Боб Аръм, който е промоутър на Тайсън Фюри, заяви, че вторият двубой между световния шампион в тежка категория Олександър Усик и претендентът Антъни Джошуа ще се проведе на 25 юли. Датата за битката на двамата се променя вече няколко пъти. За локация се спрягаше Саудитска Арабия, но сега и Великобритания е вариант,предава източник на Sportarena.bg

“Битката ще се проведе на 25 юли. Уреждането на реванш между Усик и Джошуа е дело на Еди Хърн. Сигурен съм, че ще е много добър двубой. Сигурен съм също, че Еди може да го организира, където пожелае. Честно казано, изглежда, че Усик ще направи същото като в първия двубой с Джошуа“, каза Аръм в канала FightHype.com в YouTube.

Първата битка между Усик и Джошуа беше призната за събитие на 2021 г. според The Ring. Двамата изкараха всичките 12 рунда, след което съдиите единодушно дадоха победата на украинския боксьор – 116:112, 117:114, 115:113. Благодарение на този успех украинецът спечели титлите на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория.

Leave a reply