Лампард се предаде: Бъдещето ми не е в моите ръце

5-ата загуба в последните 8 мача на Челси пак увеличи напрежението върху боса

Франк Лампард защити играчите си след слабото представяне срещу Лестър, но и призна, че не е изненадан от спекулациите за бъдещето си след 5-ата загуба на Сините в последните 8 мача.

Челси уволнява Лампард при загуба от Лестър.

Снощи лондончани, които хвърлиха около 200 милиона паунда за играчи миналото лято, изиграха още един слаб двубой и позицията им в Топ 4 изглежда сериозно застрашена.

„Слухове за бъдещето ми винаги ще има. В крайна сметка всичко зависи от клуба, тъй като има неща, които не можеш да контролираш. Можеш обаче да гарантираш, че играчите ще тренират здраво и ще бъдат оптимално подготвени и отдадени и аз ще продължа да работя за това“ заяви мениджърът.

„В крайна сметка очакванията в този клуб винаги са много високи. Отново ще кажа, че за нас това е преходен период, тъй като сме млад и нов отбор, но когато не се представяш на ниво е нормално да има въпроси“ изтъкна Лампард, чийто спечели само 7 точки от последните 8 мача в шампионата.

„Да, притеснен съм. Формата ни спадна много бързо и ще ни трябва сериозен характер, за да преодолеем трудностите. През първото полувреме ни липсваше острота и така и не успяхме да се задържим в мача. Лошото е, че основни неща като тичане, битка и покриването на съперниците не бяха направени от много от футболистите“ каза още наставникът.

Leave a reply