лампард

Лампард е готов за ново предизвикателство, но иска голям клуб с амбиции

Франк Лампард е готов да приеме ново предизвикателство в своята мениджърска кариера, но иска да застане начело на голям клуб с амбиции. Челси уволни клубната легенда през януари.

„Това, с което се събуждам всеки ден е: „Искам да работя отново“. Обичам идеята да се опитвам да подобря отделни хора или отбор. Пристрастих се към това. В момента, в който започнах работа в Дарби Каунти, това е нещото, за което се чувствам задължен. Искам отново да управлявам огромен клуб и искам да постигна успехи“, коментира Лампард пред „Telegraph“.

Запитан дали някога ще се завърне като мениджър на Челси като Жозе Моуриньо, Лампард отговори: „Всички знаят какво чувствам към Челси и това никога няма да се промени. Но по пътя може да има и други възможности.“

Лампард признава, че е бил взривен от собственика на клуба Роман Абрамович, който прави рядко публични изявление.

„Никога не бих могъл да седя тук и да кажа, че имам нещо друго освен признателност за това, което той направи за кариерата ми. Бях разочарован, чувствах, че може да променим нещата. Но бих бил наивен да мисля, че аз съм по-различен от предишните мениджъри“, добави легендарният футболист на Челси.

Томас Тухел изведе Челси до финалите в Шампионска лига и Купата на Англия, а също така върна отбора в топ 4 във Висшата лига.

Лампард добави: „Хората в Челси ми казват, че той е топ човек и е направил някои наистина положителни неща с отбора.“

Leave a reply