костадинов

Костадинов: Ако Бербатов иска да се излагат още, нека да подават жалби

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов коментира победата на България над Северна Ирландия с 2:1, дошла след обрат на Националния стадион „Васил Левски“.

„Не искам да коментирам конгреса. Важното е, че победихме днес и след негативния резултат с Литва се реваншираха играчите. Мисля, че е спазен уставът на БФС. Има протокол, който ще бъде изваден. Доколкото аз разбрах 480 клуба гласуваха. Не знам дали искът на Бербатов ще бъде отхвърлен или не. Ако иска да се излагат още, нека да подават жалби. Има много неща, които трябва да се променят. От много време говорим затова. В най-скоро време ще разберете”, каза Костадинов минути след края на мача.

„Да се класираш на голям форум е много тежко. Имаме футболисти, които имат голям футбол пред себе си. Ние имаме отбор с бъдеще“, допълни Костадинов.

„Последните шест месеца се наслушах на много глупости от нашите опоненти. От нас нападки не е имало. Няма да има чистки, глупости, това е демокрацията, всеки трябва да изказва мнението си гласно. Никога не сме били такива, защото ако беше, можеше в тези пет месеца, можеше да направим много други неща“, завърши той.

Leave a reply