Какво трябва да направи Даниел Леви, за да върне Тотнъм сред лидерите?

Изминалият сезон на Тотнъм няма как да радва феновете на отбора. “Шпорите” хванаха “последния влак” за Европа, след като завършиха 7-ми във Висшата лига и загубиха финала за Купата на Лигата от Манчестър Сити. Към това трябва да прибавим и разочароващото отпадане от Динамо Загреб в Лига Европа. Отборът изглежда изчерпан и спешно се нуждае от нещо ново. “Daily Mail” предлага най-наложителните промени, които трябва да се направят.

Разбира се, първата работа на Даниел Леви е да намери нов мениджър. Евентуално завръщане на Маурисио Почетино би било добра новина за всички, които обичат клуба. Видя се, че уволнението на аржентинеца беше грешка и се смята, че президентът иска да го върне обратно. Това може да възпре запътилия се към изхода Хари Кейн, който е спряган за трансфер в Манчестър Сити.
Заместването на играч като Кейн едва ли е по-силите на много футболисти в света. Въпреки това, ако се стигне до неговото напускане, Тотнъм трябва да реши проблема в атака. Ясно е, че “шпорите” няма да се разделят с него с лека ръка. Все пак Леви трябва да помисли за негови заместници.

В Тотнъм изглежда, че има футболисти, които не са за този отбор и може да се стигне до чистка. Серж Орие, Хари Уинкс, Ерик Ламела и др. са сред най-често цитираните имена. Ерик Дайър и Давинсон Санчес също не изпратиха много силна кампания.
Клубът спешно се нуждае от нов спортен директор. Главният скаут Стив Хичън призна, че има нужда от такава фигура. Последните трансфери на Жедсон Фернандес и Мат Дохърти показват, че нещата куцат. Директорът на Лил Луи Кампос е свързван с поста, а същото важи и за Ралф Рагник. Тотнъм няма човек на позицията от 2015 г., когато за последно тази функия изпълняваше Франк Балдини.

Последните две неща са в следствие на горните. Става въпрос за намаляване на грешките в защита и връщането на атакуващия стил на игра. Това включва повторното интегриране на Деле Али в отбора.

Даниел Леви ще има много работа през летния трансферен прозорец, но ако не я свърши качествено, нищо добро не очаква Тотнъм през новия сезон.

Leave a reply