Джоунс: Ударете си шамари, ако вярвате, че Адесаня ще ме нокаутира

Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс е на 7-мото небе след загубата на Израел Адесаня. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме как Ян Блахович победи Адесаня с решение и му нанесе първа загуба в ММА.

Израел не успя да стане двоен шампион и сега ще се върне в средна категория, където още държи титлата. В последната година видяхме размяна на обиди от страна на Джоунс и Адесаня.

Двамата се канеха да се бият тази година, но всичко вече се обезсмисля след поражението на Израел. В своя акаунт в социалните мрежи Джоунс изригна и написа следното:

“Нямам търпение да накарам тази к*чка да си върне думите. Той дори не заслужава да му отделям време. Добра работа от Ян, не съм очаквал изненади. Това ли ви беше най-великият страйкър в историята? Тази глупост трябва да спре.

Бързо се хващате на надути реклами. Всички се притесняват за мен и губят това, което е пред тях. Странно. Ако пак ми пишете, че Адесаня ще ме нокаутира, тогава си ударете шамарите. Явно тази супер битка между мен и него е приключена тема.”

Leave a reply