Ивайло Петев: Не ми е приятно още да нямаме победа, но ситуацията е такава

Селекционерът на Босна Ивайло Петев призна, че не е доволен от това, че откакто пое тимът все още няма победа. Снощи тимът завърши 0:0 с Черна гора в контрола. Това беше трети мач на тима под негово ръководство. Като цяло серията без успех на “змейовите” продължава от края на 2019 година.

“Това беше приятелски мач и имахме доста дебютанти в състава. Не беше лесно, но хубавото е, че добих представа за възможностите на тези момчета. Има от какво да съм доволен, но в същото време някои неща не ми харесаха. Желанието за победа беше налице, но допуснахме много грешки. Браво на Шехич за спасяванията, но ние сме едно цяло и не трябва да се делим”, коментира Петев.

“Ще си направя обстоен анализ на мача. Не искам да отличавам отделни футболисти. Някои момчета за първи път играха на такова ниво, а това изисква да са психически подготвени. Не ми е приятно, че още нямаме победа. Ситуацията обаче е такава, каквато е. Трябва да продължим да работим, за да изглеждаме по-добре в следващите мачове”, обясни той.

“Дали ще продъла да залагам на 3-5-2? Всичко е възможно. Аз харесвам тази формация, но най-важното е винаги да се адаптираме към съперника”, каза Петев.

Leave a reply