акселрод псж

Грег Ментето: Феновете на ЦСКА и ПСЖ ме унищожиха

Известният футболен измамник Грег Акселрод даде изключително интересно интервю за „Дейли Мейл“, в което разказва за безкрайните си опити да стане професионален футболисти, въпреки че не е притежавал никакви качества за това. Идеята за фалшивия сайт и измислената биография му хрумват още в ученическа възраст. Благодарение на измисленото си СВ той успява да си осигури проби в Норич, Борнемут и Суиндън. Предлага се дори на Челси, Манчестър Сити и Арсенал, откъдето получава откази. През 2009 година е най-близо до това да реализира мечтата си в родния гранд ЦСКА. Акселрд разказва, че е дори е подписал договор за три години с „армейците“, като е щял да получава по 15 000 паунда месечно. Тогава обаче фенове на Пари Сен Жермен, откъдето Акселрод обяснява, че пробива за големия футбол, и ЦСКА му подливат вода, тъй като разкриват измамата му.

акселрод псж

Ето и неговият разказ: 

„Изкарах двудневен пробен период и в неделя треньорът каза на моят агент, че иска да ме привлече. Направиха ми снимки с официалния екип на ЦСКА, подписах договор, а в сайта на ЦСКА публикуваха, че съм подписал с клуба. Но феновете на ПСЖ ме унищожиха. През нощта един привърженик на ЦСКА писал във форум на фенове на ПСЖ и попитал: „Подписваме с Грег Акселрод. Какво е мнението ви за него?“. Никой от феновете на ПСЖ не ме познаваше. Те казаха, че съм измамник. Провериха и уебсайта ми, макар че там имаше и истински неща, като видеото от Суиндън. Същият фен на ЦСКА се свърза с всички журналисти в София и беше разкрито, че клубът ще подпише с фалшив футболист“, разказва Грег Ментето.

акселрод ментето

Когато на следващия сутрин се появил на закуска, никой от ЦСКА не искал и да чуе повече за него и го пратили обратно във Франция. След това Грег си издействал проби в Гърция, Кувейт и Канада, като дори играе известно време в канадския Мисисага Игълс. В момента Акселрод работи като футболен агент на млади таланти. Освен това 38-годишният комбинатор е написал автобиография, озаглавена „Професионалист на всяка цена“.

В нея той пише следното: „Никога не съм откраднал и пени от клубовете. Всеки път съм си плащал за хотелите и полетите. Франция е страна, в която хората се съдят само по техните СВ-ата. Въпреки че бях добър в това да си издействам проби, така и не получих професионален договор. Искаха да покажа, че нямаш нужда от СВ“.

 

Leave a reply