Евгени Иванов – Пушката прогнозира: Ще победим Австрия с 3:1

Членът на УС на българската федерация по волейбол и бивш национал Евгени Иванов даде своята прогноза за първия мач на националния от европейската квалификация. Тимът ни играе срещу Австрия днес от 18:55 часа.

“Австрия не е отбор на нашия калибър. Убеден съм, че момчетата ще направят всичко възможно. Сега дали ще победим, никой не може да каже със сигурност, но смятам, че шансовете са на наша страна да излезе победители. Момчетата се подготвиха добре, изиграха няколко контроли. Това е много важно в днешно време”, заяви Иванов.

“От трите отбора нека да кажем, че Израел са най-слаби. Аз очаквах те да измъкнат поне гейм. Съвсем нормално е Австрия да победи Израел. От началото бе ясно, че Австрия ще е основния си противник”, каза бившият национал. “Максимилян Талер? Да, виждал съм го. Помня го като име, като присъствие, но нищо повече”, обясни той.

“Професионалният спортист е като машина. По-голямата част от съзнателния му живот протича в спазване на някакви норми, както и лишения. Така че, да ситуацията е по-тежка, необичайна е дори за тях. Но не смятам, че това ще окаже някакво голяма влияние върху играта и мотивацията им. Аз смятам, че ще победим с 3:1 гейма”, допълни Иванов.

Leave a reply