Еfbet стана генерален спонсор и на Българска баскетболна лига

Българската Баскетболна Лига има нов генерален спонсор – efbet, съобщиха от родната федерация. Ето и съобщението:

efbet отново помага на спорта. Българската букмейкърска компания, която е спомоществовател номер 1 на спорта в страната, стана спонсор и на най-бързо развиващата се спортна лига – Българска Баскетболна Лига (ББЛ) „А“ група. Договорът е за период от две години и половина и обхваща втората половина на сезон 2020/21 г., както и целите сезони на  2021/22 и 2022/23 г., съобщиха от българската федерация по баскетбол

ББЛ „А“ група е вторият ешелон на мъжкия баскетбол в страната и се състои от  общо 32 клуба. Лигата се администрира от Българска федерация по баскетбол и се организира от сдружение „Българско баскетболно общество“, въз основа на договор, който двете организации подписаха през лятото на миналата година. Преди началото на партньорството броят на отборите в „А“ група беше едва 6.

Над 100 мача на сезон от ББЛ „А“ група ще бъдат излъчвани на живо в спортната телевизия B1B Action, а всички останали срещи от първенството ще имат стрийминг в YouTube канала на Българска федерация по баскетбол.

Освен рекламно време в рамките на излъчванията, efbet ще получи рекламни позиции в залите, в които се провежда ББЛ „А“ група, рекламен банер на сайта на първенството и брандинг върху екипите на длъжностните лица на мачовете.

efbet е дългогодишен надежден и коректен партньор на Българска федерация по баскетбол. Букмейкърската компания е дала името си на турнира за Купата на България по баскетбол и не спира да помага на  Националната Баскетболна Лига и мъжкия национален отбор на страната. Можем само да сме благодарни за тяхната грижа и всеотдайност към българското спортно общество”.

Leave a reply