Две нули и по една точка за Черно море и Локомотив Пловдив

Черно море и Локомотив Пловдив изиграха мач, в който заслужено не успяха да вкарат голове, тъй като не създадоха достатъчно голови положения. Мачът завърши 0:0, а двата отбора си размениха по една точка. Черно море не успя да уцели вратата през всичките 90 минути, докато пловдивчани нанесоха само един удар в очертанията на вратата на Иван Дюлгеров.

В началните 5 минути футболистите на Илиан Илиев опитаха да наложат натиск, изпълниха два ъглови удара и създадоха две разбърквания в наказателното поле на пловдивчани, от които обаче не се стигна до чисто голово положение.

В 10-ата Черно море направи добра атака отдясно, където Родриго преодоля по ефектен начин Момчил Цветанов, центрира към Исмаил Иса, който стреля с глава, но не уцели вратата.

Локомотив Пловдив направи първата си по-сериозна атака в 12-ата минута, когато Салинас стреля, но Дюлгеров спаси.

В 17-ата минута Черно море имаше претенции за дузпа за игра в ръка в наказателното поле, но такава не бе отсъдена. Веднага след това последва интересна контраатака на Локомотив. Дюлгеров излезе извън наказателното поле, успя да избие топката, но тя попадна у Момчил Цветанов. Футболистът на Локомотив опита да прехвърли вратаря и да отбележи от далечно разстояние, но топката излезе в аут.

След първоначалния натиск на “моряците” Локомотив успя да изравни играта и по-скоро двата тима се дебнат за грешки, от които да застрашат вратата на Мартин Луков или Иван Дюлгеров.

До почивката нямаше много голови положения.

По същия начин започна и второто полувреме – по-скоро вяла игра и без голови положения. В 54-ата минута домакините си заработиха два поредни жълти картона.

В 78-ата минута Черно море създаде добро положение Илиан Илиев стреля опасно, но не уцели вратата. Шанс се отвори и пред Исмаил Иса, но отново не се възползва от ситуацията.

Малко по-късно Локомотив имаше добра възможност, но Влатко Дробаров успя да се намеси успешно и предотврати опасността пред своята врата.

В крайна сметка до края на срещата не се случи нищо интересно и резултатът 0:0 бе напълно закономерен.

Leave a reply