image00002 min

Дъжд от голове във Втора лига на TempoSport Football 5

39 гола се отбелязаха в трите мача от Втора Лига на Vambos TempoSport Football 5

Три интересни и изпъстрени с много голове мача се изиграха снощи в зала „Спартак“. В първият състава на МФК Филмари бе победен от младният отбор на ФК Юнаците. Двубоят бе интересен от първата до последната минута. Юнаците поведоха с 3-1 след  два гола на Стефан Стоянов и един на Димитър Миланов, а за Филмарите точен бе Димитър Илиев по-известен като „Викинга“.

ФК Филмари

През втората част темпото на мача не спадна и двата отбора продължиха да показват футбол на високо ниво. Дежурният голмайстор за състава на Филмарите Емил Велев (Кокала) отбеляза след удар от пряк свободен удар за да намали преднината на Юнаците. Мартин Николов и отново Стефан Стоянов отбелязоха за Юнаците, а Димитър Илиев и Алекс Стоев бяха точни за ФК Филмари. По този начин ФК Юнаците успяха да вземат трудна, но важна победа с 5-4, която им помогна да запазят пълният актив от точки, докато отборът на Филмари допусна първа загуба и остава с 4 точки от 3 мача.

ФК Юнаците

За играч на мача бе избран Стефан Стоянов от състава на ФК Юнаците.

Стефан Стоянов ФК Юнаците

Вторият мач за вечерта противопостави съставите на ФК Крайбрежна и ФК Локдаун.

image00006 min

Денислав Славов и компания показаха още от първите минути, че няма да имат проблеми в този мач. Голове на Алекс Филипов, Калоян Кръстев и Стелиян Чалъков направиха комфортна преднина за състава на ФК Крайбрежна още през първата част. За състава на Локдаун точни бяха Педро на два пъти, Марти (Парти) Иванов и Дамян Вълчев. В крайна сметка Калоян Кръстев отбеляза шест гола, Денислав Славов 5 гола и 6 асистенции, Стелиян Чалъков два, а Алекс Филипов с един гол. Двубоят завърши при резултат 14-4 в полза на ФК Крайбрежна, които постигнаха и първата си победа във Втора лига, след като загубиха злощастно първите си два мача.

image00005 min

За играч на мача бе избран Калоян Кръстев от състава на ФК Крайбрежна

image00004 min

Последният мач за деня противопостави младият отбор на ФК Юнайтед срещу състава на ФК Голяма франга.

В състава на ФК Голяма франга личеше името на Дейвид Луканов, който е един от най-талантливите младежи от школата на ПФК Черно море и в предварителната фаза на турнира на два пъти грабна приза за най-полезен играч.

image00002 min

Двубоят бе доста равностоен, като през първата част надмощие имаше отбора на Голямата франга и след голове на Георги Бакърджиев, Атанас Бончев и два на Дейвид Луканов „Франгата“ поведе на полувремето с 4-2, като за Юнайтед точни бяха Алекс Атанасов и Валентин Георгиев. През втората част след отпускане в състава на „франгата“ отбора на Юнайтед успя да стигне до пълен обрат след нови два гола на Алекс Атанасов, два на Георги Тодоров и един на Мартин Ламбов. За „франгата“ точен бе Любомир Василев. По този начин двубоят завърши при резултат 7-5 в полза на FC United, които запазиха пълният си актив от точки и заедно с ФК Юнаците си делят първото място в класирането. За състава на ФК Голяма франга това бе трета поредна загуба във Втора лига, като момчетата показаха, че имат качества за по-добри резултати, но през вчерашният ден и късмета не бе на тяхна страна.

image00003 min

За играч на мача бе избран Алекс Атанасов от състава на FC United

image00001 min

Тази вечер от 20ч. в зала „Спартак“ в двубой от Първа Лига един срещу друг излизат съставите на ФК Младост 2019 и „Няма такъв отбор“. 

От 21ч. в мач от Втора Лига един срещу друг ще се изправят отборите на Hangover96 и ФК Брайтън Игнатиево.

programa

Всеки от вас може да се възползва от специалната отстъпка направена от нашите партньори от TempoSport.eu и да закупи спортни стоки с отстъпка от 15%, като въведе промо код: vambos15 

(отстъпката не важи за стоки в промоция)

272698272 1083897748845061 5182244979221542640 n

Leave a reply