Джон Джоунс със саркастични коментари по адрес на критиците си

Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс реши да отговаря на въпроси, които феновете му задават в социалните мрежи. Много от тях са на мнение, че “Bones” избягал от полутежка категория, защото се страхува, че ще го победят.

Живата легенда реши да се пошегува с тях и разкри, че наистина бил изплашен от Блахович и неговия невероятен стил. Това обаче не било всичко и Джоунс мислил да остане, но качването в горната категория на Адесаня го накарало да избяга при по-лесните в тежка категория.

Ето какво написа Джоунс в социалните мрежи:

“Напуснах полутежка категория, защото бях ужасен от Доминик Рейес, въпреки че Ян Блахович беше следващ за титлата. И тогава шампиона в средна категория реши да се качи в полутежка категория и разбрах, че съм взел правилното решение. Радвам се, че реших да поема по лесния път. Не напуснах полутежка категория, за да се тествам, а защото ме беше страх. Да, няма да мога да победя Блаховив, защото неговия стил е нещо, което никога не съм виждал. Чертата преля мисълта, че трябва да се бия с шампион в средна категория, който е страйкър. Помислих си, че Франсис Нгану има слаба защита от събаряния и реших да избягам в тежка категория.”

Leave a reply