ЦСКА пуска в продажба билетите за Суперкупата в сряда

ЦСКА пуска в продажба билетите за финала на Суперкупата на България. Пропуските ще са налични за закупуване от утре, сряда (14 юли). Двубоят между „армейците“ и Лудогорец е в събота (17 юли) от 20:30 часа на стадион „Васил Левски“.

Ето какво написаха „червените“ в официалния си сайт:

„Армейци,

От утре 14 юли (сряда) на касата на стадион “Българска армия” (до фен магазина) ще се продават билети за сблъсъка за Суперкупата на България между отборите на ЦСКА и Лудогорец. Двубоят е в събота (17 юли) от 20:30 часа на Националния стадион “Васил Левски”. Цените на билетите са както следва:

– Сектор “Г” – 15 лева

– Сектор “В” – 25 лева

Касата ще е с работно време всеки ден от 11:00 до 18:00 часа, а в деня на мача от 11:00 до края на първото полувреме на срещата или до изчерпване на количествата. Припомняме Ви, че според българското законодателство е позволено на стадиона да присъстват зрители, които да заемат 50 % от пълния му капацитет.

ВАЖНО:  В деня на мача за Суперкупата (17 юли, събота) ще може да закупите вашите абонаментни карти за новия футболен сезон 2021/2022 г. от администрацията на стадион “Българска армия” (над съблекалните на мъжкия отбор), която ще работи от 14:00 до 18:00 часа.

ЩЕ СЕ ВИДИМ НА СТАДИОНА!“

Leave a reply