ЦСКА може да пребори Лудогорец, убеден е Стойчо Младенов

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов сподели пред Дарик и dsport очакванията си към “червените”, които според него този сезон могат да детронират Лудогорец.

“Очаквам повече от ЦСКА, защото бях убеден и продължавам да държа на своето мнение, че ЦСКА може да пребори Лудогорец. Мисля, че за тези пет години откакто Гриша Ганчев и това ръководство, което управлява ЦСКА, най-после направиха боеспособен отбор с конкуренция на всеки пост. Мисля, че са в състояние да преборят Лудогорец тази година. Още повече, че в Лудогорец правят освежаване, имат нови играчи, имат колебания в игрово отношение, малко са разклатени. Напълно е възможно ЦСКА да се пребори и да вземе титлата. Последно време виждам коментари за отстъпление, което не е привично за “червените”. Никога в един футболен клуб, хора които знаят как се управлява не могат да допуснат отборът да зависи от един състезател. Независимо на какъв пост играе той. Така че не мисля, че един играч може да определи дали да се вземе, или да се отстъпи титлата.

Като обстановка, като условия сме много далеч от времето, когато победихме Ливърпул. В онова време ЦСКА имаше най-добрата база, на която да тренираме, най-добрата възстановителна и лечителна база, в които футболистите можеха да се лекуват и възстановяват. Всичко това е много важно, особено в съвременния футбол, когато силите са много изравнени. Тогава всички се учиха и се бориха да достигнат ЦСКА във всяко едно отношение. Защото ЦСКА беше клубът с най-модерна визия”, сподели Младенов.

Leave a reply