alan pardju amos juga

ЦСКА изненада ученици преди Коледа (СНИМКИ)

Спортният директор на ЦСКА Алън Пардю и Амос Юга посетиха ученици от 8-мо СУ „Васил Левски“ и 55-то СУ „Петко Каравелов“, като инициативата бе на един от генералните спонсори на клуба А1.

Двамата им подариха футболни топки, предоставени специално за тях от мобилния оператор. Административният директор Ива Уорън връчи календари и книгата „70 години слава ЦСКА“, която да остане в училищната библиотека и всеки желаещ да може да я прочете и да се запознае подробно с величието и успехите на тима ни.

Децата изслушаха кратка лекция на тема футбол и после зададоха куп въпроси към гостите от „Армията“. След като се убедиха колко е важен спортът малчуганите обещаха, че ще спортуват с още по-голям хъс и ентусиазъм и нямат търпение да изпробват новите футболни топки.

„Срещата приключи с много снимки, автографи и заявка от учениците в най-скоро време те самите да бъдат наши специални гости на „Армията“, където да се докоснат отблизо със славната история на най-успешния български футболен клуб за всички времена“, написаха от ЦСКА.

Leave a reply