александър чеферин

Чеферин: Мислех, че с Аниели сме приятели, но той излъга в лицето ми

Президентът на УЕФА Александър Чеферин продължава словесната война с боса на Ювентус Андреа Аниели покрай скандала със Суперлигата. Двамата си размениха обвинения един към друг, а доскоро бяха близки приятели. Дори Чеферин е кръстник на едно от децата на Аниели.

„В този случай поставям главните действащи лица в три категории. Поставям Андреа Аниели в първата. Това беше лично. Колкото се отнася до мен, този човек вече не съществува. Мислех си, че сме приятели, но той ме лъга в лицето до последната минута на последния ден. Уверяваше ме, че няма за какво да се притеснявам. Предишния ден беше подписал документите за стартиране на Суперлигата”, заяви пред So Foot шефът на европейската футболна централа.

„Във втората категория поставям лидерите на клубове, които смятах за близки. Тъжен съм, че не ми казаха предварително какво се планираше. В третата и последна категория поставям тези, с които не съм имал привилегията да контактувам. Тях не ги обвинявам, но те също ще понесат последствията от действията си”, добави Чеферин.

Leave a reply