Бивш играч на ЦСКА напусна Динамо Букурещ заради неизплатени заплати

Бившият футболист на ЦСКА Раул Албентоса се раздели с Динамо Букурещ заради неизплатени заплати. 32-годишният защитник подписа с румънския гранд в началото на април, но твърди, че за два месеца не е получил нищо от клуба. Албентоса игра 10 месеца на стадион “Българска армия”.

“Не съм получавал заплата. Как мога да остана? Имайте предвид, че дойдох със заплата, която не бих приел дори на 20 години. Но направих това, защото ставаше въпрос за Динамо Букурещ, можех да отида другаде за повече пари. Не ми платиха заплата. Само онези бонуси, които бяха дадени от някои анонимни хора след победите. Но не и месечната заплата. Нито аз, нито други футболисти”, твърди испанецът пред румънското издание “Фанатик”.

В момента президент на Динамо Букурещ е испанецът Пабло Кортасеро, но Албентоса го призова да продаде акциите на клуба. “Не го познавам, но би било нормално да продаде акциите, ако не може да инвестира”, заяви бранителят. През сезона Динамо едва се спаси от изпадане. “Червените кучета” завършиха на 12-то място на само 3 точки от плейоф за оцеляване.

Leave a reply