klaudiu kesheru

Бекали нарочи Кешеру: Сега разбирам защо Лудогорец не го задържа

Босът на ФКСБ Джиджи Бекали е на нож с нападателя Клаудиу Кешеру и има желание да се отърве от него възможно най-скоро, твърдят медиите в северната ни съседка. Той е поставил нападателя в черния списък заедно с Константин Будеску.

Бекали е недоволен от представянето на бившия играч на Лудогорец, а една от причините е високата заплата, която той получава. Кешеру няма желание да напуска Букурещ, въпреки че има оферти от силно европейско първенство.

В последния мач Кешеру се появи в дербито срещу Рапид от резервната скамейка и остави добро впечатление от минутите, в които бе на терена. Той допринесе за гол номер 3 на своя отбор.

Кешеру се присъедини към ФСБ през лятото като свободен агент след 6 години в Лудогорец. В първите мачове той отбеляза няколко попадения, а Джиджи Бекали реши, че е уцелил в десетката. Критиките на собственика обаче не закъсняха и се базират на представянето на играча в последно време. Бекали заяви, че иска да вижда повече от футболист, който получава по 25 000 евро на месец.

„Не съм много доволен от Кешеру. Когато дойде реших, че съм уцелил. Не разбрах защо Лудогорец не се бори за него, за да го задържи. В първите мачове останаха впечатления, че е супер нападател за големи отбори. Сега обаче разбирам защо не го вземат в националния отбор и защо българите не се бориха да го задържат. Искам повече от Кешеру. Надявам се той да разбере. Той не играе за 2 евро. Искам много повече“, каза Джиджи Бекали.

Leave a reply