atanas iliev balgariya

Атанас Илиев: Голът срещу Италия е най-важният в кариерата ми

Българските национали кацнаха на родна земя, след като си тръгнаха с точка от Флоренция. Вчера „лъвовете“ завършиха наравно 1:1 срещу европейския шампион Италия. Голът във вратата на „скуадра адзура“ вкара Атанас Илиев, който заяви, че това навярно е най-важното попадение в кариерата му до този момент.

atanas iliev1

„Лично за мен този гол е много ценен, защото е първи в официален мач и е срещу европейски шампион. Мисля, че това е най-важният гол в кариерата ми до този момент и се радвам, че го вкарах. Не е изобщо лесно да се вкара на Италия. Те много владееха топката и ние трудно създавахме ситуации, но за радост отбелязахме. Ние ситуацията с Киро я коментирахме преди мача, че може да се случи и да съм на точното място. За мой късмет беше точно на левия ми крак и се радвам, че вкарах“, заяви Илиев.

„Чувството е неописуемо, защото за секунди забравяш къде си. С течение на времето емоциите взеха връх и всичко беше супер. С никой не съм се чул и видял от новия клуб. Със сигурност са щастливи от това, което се случи“, продължи той.

„Надявам се да ми даде самочувствие и да се отнасят добре с мен там и да се отнасят добре с мен“, каза още нападателят.

Leave a reply