Антов с най-висока оценка в състава на Болоня

Болоня загуби с 0:1 от Каляри в мач от 25-ия кръг на италианското първенство. Валентин Антов дебютира в Серия А и получи най-висока оценка от всички играчи в състава на Синиша Михайлович.

Сръбският треньор упрекна отчасти Антов за попадението, което Даниеле Ругани вкара във вратата на Болоня, но това не пречи на българина да получи най-високата оценка в мача от състава на „рособлу“.

Calciomercato дава най-високата оценка на 20-годишния българския национал – 6.5.

„Когато имаше нужда да стъпи здраво, българинът го правеше без проблеми. Много добър в първия му мач в Серия А“, пише изданието.

Zerocinquantunо пише, че дебютът на Антов е едно от малкото положителни неща за Болоня в мача срещу Каляри. Българинът е оценен с 6.

„Дебют на характера, може би твърде много, като се има предвид влизането, което му коста жулт картон. Българинът обаче показа добра игра, увереност и собствените си оръжия, точно както се очаква“, пише Zerocinquantunо.

Любопитното е, че Валентин Антов е 32-ият футболист, използван от Синиша Михайлович през сезона. Повече играчи в Серия А през настоящата кампания са използвали само Парма – 36 и Специя – 34.

Leave a reply