anton nedyalkov

Антон Недялков: Кешеру е важен играч, който много ни липсва

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков сподели след нулевото равенство с Мура в Словения, че голмайсторът на тима Клаудиу Кешеру много липсва на отбора и се надява проблемът с него да бъде решен максимално бързо.

“Не се представихме на нужното ниво. Играхме по-бавно с топката. Мура стоят компактно и това за тях беше идеално, затова на моменти не се получаваше. Трябва да играем бързо и спокойно. Да използваме повече фланговете. Когато играем през средата, те чакат и се възползват от контраатаките, за които трябва да внимаваме. Когато Лудогорец се опитва да играе бърз и атакуващ футбол, разбира се, се опитваме да пазим и чиста мрежа. Вадявам се, че следващият мач ще изглеждаме по-добре и ще продължим в третия кръг. Трябва да сме по-спокойни в предни позиции, но в същото време да се играем бързо, защото те стоят доста гъсто в задни позиции”, заяви капитанът на “орлите”.

“Не мога да коментирам избора на треньора, но бих коментирал като футболист. За мен Клаудиу Кешеру е много важен играч, той знае във всеки един момент къде да застане. Мога само да кажа, че на нас ни липсва. За мен Клаудиу е много важен футболист и се надявам да се реши проблемът с него максимално бързо”, каза бранителят по повод отсъствието на голмайстора на разградчани в групата за двубоите със словенския шампион.

Leave a reply