гълабинов

Андрей Гълъбинов чака оферти, предпочита да остане в Италия

Българският нападател Андрей Гълъбинов даде интервю в Италия, в което говори за престоя си в Специя и бъдещото си. Националът все още е без клуб, след като договорът му с „орлите“ приключи.

„Специя? Аз съм част от историята на този клуб – първите голове, победи. Доволен съм от това, което направих. Ако не се бях контузил, щеше да бъде различен сезон“, каза Гълъбинов пред Tuttomercatoweb.com.

„За мен въпросът за треньора Винченцо Италиано е приключил. Предпочитам да не говоря за него, да не си хабя думите“, категоричен бе българинът.

„В постоянен контакт съм с моя агент. Имам пълно доверие на Андреа д’Амико. Получих оферти от чужбина, но предпочитам да остана в Италия. Covid усложни нещата. Пазарът е много по-затворен. Нормално е някои футболисти да се страхуват, но аз не съм от тях – спокоен съм. Пазарът вече не е същият. Всичко се случва последните 20 минути преди затварянето му, така и не разбрах защо. На по-младите бих им казал да имат търпение“, разкри Гълъбинов.

„В отлични отношения съм със селекционера на България – Ясен Петров. Чуваме се често, постоянно сме в контакт. Още от началото на европейското първенство казах, че Италия ще го спечели. Спечелих и няколко баса с приятели“, каза още нападателят.

Leave a reply