anatoli nankov

Анатоли Нанков: След идването на Любо Пенев ЦСКА израства

Бившият помощник треньор на ЦСКА Анатоли Нанков даде специално интервю. Той сподели, че ще присъства на Националния стадион „Васил Левски“, за да проследи на жива мача за Суперкупата, който противопоставя ЦСКА и Лудогорец. Според него след идването на Любо Пенев се наблюдава израстване при „армейците“.

Днес асистентът на Стойчо Младенов празнува своя 52-ри рожден ден и от „червения“ клуб не забравиха да го поздравят.

„Радвам се, че не ме забравят в ЦСКА за такива празници. Всеки футболист, играл в ЦСКА, би се радвал. Уважение е към моята личност и персона, което е похвално“, започна Нанков.

„Почивам, откакто се върнах от Казахстан. Радвам се, че след идването на Любо Пенев отборът расте. Видимо е за всички и се надявам тази година да надградят и да детронират Лудогорец, който вече 10 години става шампион. Всички цесекари биха се радвал това да се промени“, добави той.

„Разград също направиха добри попълнения като ЦСКА. Освежават отбора си. Смятам, че ще е доста интересно това първенство. По мое мнение Лудогорец и ЦСКА ще са двата отбора, които ще се борят за титлата“.

„Ще отида да гледам мача за Суперкупата в събота. Очаквам да видя хубав двубой. И двата отбора са амбицирани да спечелят купата. Надява се ЦСКА да започне силно, за да придобие по-голяма увереност отборът и да успее да се пребори за титлата тази година“.

„Вече шест месеца почиваме със Стойчо Младенов. Имахме нужда от почивка. Надявам се съвсем в скоро време да започнем работа. По принцип се надявам за чужбина, но и България е вариант, ако не успеем да намерим подходяща оферта“.

„Предпочитам да съм жив и здрав, това е най-важното за всички хора след тежкото време, което мина като COVID-19 пандемията. Надявам се да работим и да жънем успехи както винаги сме го правили“, каза още Анатоли Нанков.

Leave a reply