Агуеро обяви раздялата с Манчестър Сити😪

Аржентинският нападател на Манчестър Сити Серхио Агуеро обяви, че напуска клуба след края на сезона. Договорът на Агуеро изтича и няма да бъде подновен. От клуба потвърдиха предстоящата раздяла с една от емблемите си от последните години.

“След цели 10 сезона в Манчестър Сити у мен надделява чувството на удовлетворение и гордост. В наше време толкова дълъг престой в един клуб за професионален футболист е нещо необичайно. Това са 10 сезона на големи постижения. Станах голмайстор номер 1 на клуба в историята и почувствах специална връзка с всички, които обичат Манчестър Сити.

Станах част от клуба през 2011 година. Благодарение на собствениците и приноса на много играчи си спечелихме място сред най-големите клубове в света. Сега отговорността да поддържат това ниво ще лежи на плещите на други играчи.

До края на сезона аз ще се раздавам докрай, а след това предстои нов етап с нови предизвикателства. Ще се заема със същата страст и професионализъм, които винаги съм давал, за да бъда на най-високо ниво”, казва аржентинецът в специално изявление.

 

Leave a reply