лаос

3:1 за Реал Мадрид срещу Барселона при Матеу Лаос

Валенсийският рефер Матеу Лаос ще ръководи най-големия мач в Испания – Реал Мадрид – Барселона за шести път в кариерата си.

Към днешна дата балансът е благоприятен за отбора от Мадрид, който е спечелил три от двубоите под негово ръководство, Барса има една победа, а веднъж дербито е завършило наравно.

Лаос е свирил 41 мача на Реал Мадрид във всички турнири. В Ла Лига мадричани стигат до крайния успех в 24 от 33-те мача, които реферът от Валенсия, им свири. Равенствата са три, а загубите шест.

За Купата “кралете” имат четири победи, две равенства и една загуба под ръководството на Лаос, а за Суперкупата той им е свирил един единствен мач, който печелят.

Мачовете на Барса, които Лаос е реферирал, са 42 във всички турнири. Тридесете и четири в Ла Лига, седем за Купата и една за Суперкупата.

Равносметката е 26 победи в първенството за каталунците, три за Купата и поражение в единствения двубой за Суперкупата. Що се отнася до пораженията, Барса пада два пъти за Купата с Матеу Лаос като главен съдия и два пъти в Ла Лига. Равенствата са шест за първенството и две в турнира за Купата.

Лаос е показал четири червени картона на играчи на Реал и шест пъти е гонил играч на Барса.

Leave a reply