Borislav Mikhailov.jpg

Боби Михайлов призова Кралев да не прави интриги, не е видял къде е бил Бербатов

Президентът на БФС Борислав Михайлов призова бившия спортен министър Красен Кралев да не прави интриги в националния отбор. Повод за това бе пост във “Фейсбук” на Кралев, в който написа, че ако зависело от Михайлов, Ясен Петров никога нямало да бъде селекционер на националния тим.

“Беше хубаво да победим за самочувствието на младите момчета, защото вкараха много агресия и желание за победа. След толкова престижен равен мач срещу Италия е трудно да се събереш. Браво на момчетата! Много рядко сме в ролята на фаворити. По-добре е да сме аутсайдери. Събираме точка по точка и накрая ще смятаме математически”, каза Михайлов по повод шансовете на България за второто място в групата след днешната победа с 1:0 над Литва в световна квалификация.

Относно това дали е разговарял днес с Димитър Бербатов, който също бе в ложите на “Васил Левски”, президентът на футболния съюз заяви:

“Не сме разговаряли с Димитър Бербатов, даже не съм го видял къде е бил.”

В заключение Михайлов бе попитан и как ще коментира думите на Красен Кралев от перди няколко дни.

“Не искам да коментирам който и да е където и да е в неговите собствени сайтове. Много съм доволен от Ясен и го поздравявам за това, което прави. И без интриги повече”, призова Михайлов.

Leave a reply