Любо Пенев: Целим се в шестицата, търсим футболисти на няколко позиции (ВИДЕО)

Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев говори пред медиите преди първата тренировка на тима за тази година. Той призна, че отборът му се бори за класиране в първата шестица и ще стори всичко, за да може това нещо да се случи.

“Засега нямам информация да имаме контузени, сега говорих с тях. Добре са и идват от една не къса почивка. Виждам ги добре, а днес е първа и вработващата тренировка. Това е нормална информация. За мен е важно здравето на играчите. До вчера беше хубаво време, но днес е по-различно. Вали дъжд, силен вятър и искам да ги предпазя.

Тренировките, които могат да се провеждат в зала, ще са тук. Имаме страхотна такава и когато можем, ще го правим. Днес тренировката няма да е тежка. Има дистанция между нас и отборите начело, но ще пробваме да коригираме нещата. Така казвам и на играчите, че се целим в Топ 6. Ще има нови играчи на различни постове. Когато дойдат, тогава ще коментираме. Това са вътрешни теми и не е хубаво да ги коментирам.

Има време, тъй като толкова неясни неща има в БФС… Има много време, не чета, интересувам се, но не виждам какво се случва там. Отговарям коректно, а това е тема, която изисква повече време и подробности. С едно изречение – не става.

Leave a reply