Лапорта заплаши: Ако аз не спечеля, Меси няма да остане в Барселона

Лионел Меси няма да остане в Барселона, ако Жоан Лапорта не спечели президентските избори в Барселона. Такова твърдение изказа бившият президент, който е и един от фаворите за вота в неделя, по време на днешния диспут с другите двама кандидати – Виктор Фонт и Тони Фрейша. Лапорта обвини първияa, че не e последователен и използва единствено името на легендата Чави Ернандес в своята кампания, докато вторият кандидат попадна под неговия огън именно заради Меси.

“Аз съм в прекрасни отношение с Меси и предложението, което ще отправя към него, ще бъде оценено. То ще бъде съобразено със сегашната ситуация. Не можем да се конкурираме с други клубове, но той не е воден от парите. Сигурен съм, че Меси няма да остане в Барселона, ако спечели някой от другите кандидати. Той не беше доволен от коментарите на г-н Фрейша за него и за това, че тази тема не е от съществено значение.

Г-н Фонт говори непрекъснато за Чави. По-добре да изясниш спортната структура, на която смяташ да разчиташ, отколкото непрекъснато да споменаваш имена. Всички те – Чави, Жроди Кройф и Бенайгес вече опровергаха думите ти. Няма нищо, сгрешил си”, заяви Лапорта.

 

Leave a reply